Mads Hove Jeppesen.

Mads Hove, en sværvægter i mit musikalske univers.
Mads  Thys "Hank Marvin ", og jeg, har arbejdet sammen i mange musikalske sammenhænge siden 1966, hvor Mads første gang var singleguitarist i The Others, jeg husker jeg var virkelig benovet over at Singleguitaristen fra mit store idol band, og konkurrenter, " The Matadors" eller " The Mats ", ville spille i vores band.
1972, Ole & De Andre havde skiftet pladeselskab og skulle indspille et par singler, Mads var på det tidspunkt solomusiker, vi snakkede lidt sammen og Mads skrev de første sange til disse singler, Bl.a. " Du er min drøm " og " Ska' det være sår'nt ". Vi skal helt frem til 1988 før vi igen var i band sammen, " Royal Danish Countryband ", frem til 1997 turnerede vi sammen rundt, vi komponerede sammen rigtig mange af de sange RDC indspillede på tre cd'ere. Igen en pause indtil 2007 hvor vi sammen startede " Ole Lindskov & Looking Back Country ". Det afsluttede vi i 2013, men Mads og jeg har altid haft tæt forbindelse med hinanden, både musikalsk og privat, og hvem ved ? måske står vi engang sammen på scenen igen.

Mads har fungeret, og fungerer stadig i rigtig mange sammenhænge i Thy's musikliv.
I mange år underviste Mads på musikskolen i Thisted, hvor han med sit rolige gemyt var en meget populær kollega og underviser.

Mads var " stand in " for Hans Ravn på det første af nostalgi møderne i 2009.