Jan " Charlie " Poulsen.

Jan Poulsen, guitarist fra Nykøbing Mors. Jan var desværre et meget kort bekendtskab, til gengæld et meget interessant bekendtskab. Jan blev hyret til vort gymnasie rock band, The Power Pub Tumulter Band i 1980. Jan var en ekstrem dygtig guitarist, Rock og Blues til fingerspidserne, han var i en klasse for sig og meget på grund af Jans dygtighed tog dette band den drejning det tog, med blues og rock. Jan fulgte med over i Orango Tango hvor han skiftede lidt med Hans Ravn. På et tidspunkt var de begge med i bandet. Jan forlod ret hurtigt Orango Tango, jeg husker ikke hvornår, men jeg husker at Jan desværre havde nogle problemer som umuliggjorde samarbejdet. Jan fik desværre en meget trist tilværelse og døde alt for tidligt.
Prøv at lytte lidt til de musikklip der ligger, jeg husker under indspildningen af de to sange vi lavede på Stuk Ranch i Sønderholm, kom vores producer, Nis P. Jørgensen ind i studiet efter en helt vild guitarsolo og sagde helt forskrækket: "Mener han det ???", og ja Jan mente det, og resultatet var bare fedt.

Jan spillede også en kort overgang med The Atlantic Ekspress, ind imellem forsvandt han til København i nogle dage, hvor han bl.a. jammede med den kendte bluesguitarist, nu afdøde, Peter Thorup.
Han bevægede sig desværre i et hårdt miljø, han var et fantastisk dejligt menneske.
Æret være hans minde.