Nostalgi Ballerne.

I 2015 fik Impressario Knud Erik Pedersen, i samarbejde med restauratøren fra Bondestuen, Thisted, den gode ide at forsøge med et nostalgi bal i Munkehallen, Thisted.
Ideen stammede oprindeligt fra Nostalgi festen i Plantagehuset, Thisted, fredag den 29.maj 2009, hvor en hel del af Thys hedengangne bands fra tresserne var samlet for at fejre Tonni Bruuns udgivelse af bogen " Pop & Pigtråd i Thy".
Det blev en helt fantastisk aften i selskab med Climax, Dahls kvartet, Peanuts, Mexicana, Spoons og Ole & De Andre. Både publikum og musikere havde lyst til at gentage succeen. Det blev til tre yderligere baller, den første i Munkehallen, Thisted, de to næste blev flyttet til Ydby Hallen.

MIDDAG, DANS & MUSIK I MUNKEHALLEN DATO: Fredag den 10. april 2015. Nostalgi Koncert/dans med gamle Thy orkester: Mexicana - Okay Kvartetten-Climax -Koldby City Band - The Spoons Ole og De Andre. Menu: Okseculotte, krydderskinke, marineret kyllingebryst. Flødestuvede kartofler, timian kartofler, Choriza kartofler. Sommersalat m/friske bær og 5 ekstra toppins, 2 slags dressing, flutes (alm/grov) m. smør og hjemmelavet whiskysauce. Pris: Middag og dans 250 kr. - åbning kl 19.00 Dans 125 kr. - åbning kl. 21.00 Billetsalg på tlf. 21252169 eller ThyEvent SENEST den 7. april 2015. Billetterne kan afhentes på: P.L.Haldsvej 59, 7700 Thisted.

Det var i tresserne og halvfjerdserne, hvor Thy summede af musik. Ethvert forsamlingshus, enhver kro og sportshal var weekend efter weekend fyldt med danseglade unge der dyrkede tidens musik, og især de lokale bands der meget ofte spillede op til non-stop baller, af og til tre og fire bands på en aften. I halvfjerdserne var Thy det sted i landet der fostrede allerflest pop- og dansebands, hvoraf flere indspillede plader og kassettebånd og turnerede i hele landet. Jo, der var gang i musikken i Thy. Vi prøver igen.....kun lige for en enkelt aften. Rammen om dette arrangement bliver Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter. Datoen er sat til den 15.10.2016 Det er lykkedes at samle 6 af de gamle Thy bands der var mest populære på dette tidspunkt. Der var mange andre, men af naturlige årsager bliver det efterhånden meget vanskeligt, for ikke at sige umuligt at samle de gamle drenge. Derfor er det nu, hvis man ønsker at opleve stemningen fra dengang, og endnu engang møde gamle ungdomsvenner til det der dengang var ynglingsbeskæftigelsen weekend efter weekend. Det er lykkedes at samle følgende Orkestre: Midnight. Atlantic. The Basemen. Okay kvartetten. Ole & De Andre. Midnight duo. Til forskel fra dengang vil der denne aften være spisning inden ballet for alvor går i gang. Festlighederne starter derfor kl. 18.30, og der danses helt frem til kl. 01.00 Læs alle detaljer på hjemmesiden: Billetter kan købes fra den 1/6 2016 se på hjemmesiden

Tresserbal for tredje år i træk.
Dette blev sidste gang Ole & De Andre kunne opleves sammen live på scenen.
Dødsfald og andre triste omstændigheder gør det umuligt igen at samle bandet.
Denne aften på scenen i Ydby kunne man møde: Atlantic Express, Midnight, The Spoons og Ole & De Andre.
En festemt propfyldt hal, nøjagtigt som i 2016.