Ole Lindskov som konferencier

Livet som Konferencier.

Ja, det kan man vel næsten godt sige. 20 år, som konferencier ved scandinaviens største og flotteste country festival, Scandinavian Country Club, i indelukket i Silkeborg. Et af de smukkeste steder i Danmark.
Denne fantastiske festival løb af stabelen i hele 32 år, og jeg var altså så priviligeret at være med i de 20 som medvært, sammen med min dejlige veninde, festivalens " mor " medskaber og suverænt dygtige leder: Jytte JacobsenDerforuden har jeg haft den store glæde at underholde på den store scene rigtig mange gange, sammen med mine musik kammerater i "Royal Danish Countryband", "Ole Lindskov & The Welcome 2000 Countryband" og "Ole Lindskov & Looking Back Country".
Disse oplevelser må siges at have præget mit liv voldsomt, tak. tak. tak.

Jeg har i alle disse år mødt og oplevet hundredvis af dejlige country artister fra hele verden, store som små. De har hver især gjort et uudsletteligt indtryk på mig.

Jeg har mødt tusindvis af søde, glade publikummer som har båret mig igennem, jeg har set dem komme, set dem gå, og ind imellem opstod dejlige venskaber.

Jeg har set de tomme pladser på indelukkets bænke, der hvor de sad, de som ikke længere var/er iblandt os, og mange tanker har rumsteret i mit lille hoved.

Jeg har set et euforisk publikum når nattehimlens stjernevrimmel blandede sig med countryverdenens stjerner.

I was there, i've seen it all.