Lindskov Country

2013 blev året hvor Ole for første gang i karrieren kan engageres som solist. Her er det ikke økonomi der er inde i billedet, man kan kan sige at Ole og "Mr. Jones", har besluttet at dette hobby projekt først og fremmest er bygget på kærlighed til musikken og mødet med mennesker fra alle samfundslag. Det har indtil videre resulteret i et væld af meget, meget forskellige oplevelser, tusindvis af kørte kilometer, dejlige stunder med tusindvis af glade mennesker. Udstyret med diverse Ovation guitarer, lydmand " Mr.Jones ", John Knudsen, plus " Band in a box" , altsammen i en halvstor pakke med det allerbedste lydanlæg, fint lysanlæg, flag og alt hvad der ellers hører sig til for at skabe det helt rigtige stemning. Man kan sige at det er en tidskrævende hobby, men Ole og John er enige om at det er det hele værd. Efter Oles fem hjerteoperationer, og tabet af en meget nær musikerven der sankt sammen på scenen, er Oles hustru, Aase, nu altid at finde nær scenen ved samtlige optrædender.
2014 er året hvor Ole forlader arbejdsmarkedet efter 50 år, herefter bliver der meget mere tid til musikken. Der vil blive komponeret og spillet som aldrig før. Efter kræftoperationen i 2006, startede Ole en serie CD indspildninger, kaldet ” Family & Freinds only ”, hjemme på Møllevang i Thisted. Det er foreløbigt( 2021) blevet til ca. 820 sange, fordelt på 39 CD plader, indeholdende mest country klassikkere, tresserhits og selvkomponerede danske sange. Flere hundrede videoer ( sange ) er at finde på Youtube. Solo projektet, under navnet " Lindskov Country", bestående af Ole plus "Mr. Jones", alias John Knudsen, er nu på ottende år (2021) en meget stor succes, og lader til at blive vejen indtil det hele er forbi.

På siden " Tak til musikken" vil du kunne høre adskillige musikklip fra mange af de genrer Ole har rumsteret i, nu i snart 60 Aar.