Lindskov on Tour 2022

Countrymusic Back Then

One man – One guitar + Band in a box. Ole Lindskov Danmarks ”grand ol’ man” Indenfor countrymusik, og dens historie, fortsætter sin solotur. Corona pandemien begynder så småt at slippe sit tag i Danmarks befolkning. Restriktionerne er lempet så det atter er muligt at samles i mindre selskaber indendørs, og større selskaber udendørs. Det åbner atter for mulighederne, og vi er klar igen. Ole Lindskov, er efter snart 60 år med forskellige bands på landevejen uden band. Bevæbnet med et par guitarer, et mindre anlæg, hele bandet rullet sammen og stoppet i en box, alt sammen behørigt styret med hård hånd af Oles gamle ven, og mangeårige Lys- og lydmand ” Mr. Jones”, John Knudsen. Repertoiret er rettet mod mindre forsamlinger, klubber, foreninger og arrangører der kunne tænke sig et par timer i selskab med en særdeles engageret Countrysanger, der ikke er bange for følelser. Komponist, og ikke mindst ”storyteller” Ole Lindskov. Ole Lindskov, har i mange år været dybt engageret i den traditionelle countrymusik, har skrevet og indspillet utallige sange, optrådt næsten overalt, for mange tusinde mennesker, men tidligere, altid med sit faste band. 20 år som konferencier på Skandinaviens største country festival, samt rejser til sydstaterne i U.S.A. har betydet mange spændende møder med de største amerikanske countrystjerner gennem tiderne. Sangere og sangskrivere der ikke bare toppede hitlisterne verden over, men osse i rigtig mange tilfælde levede det liv de skrev sangene om. Disse oplevelser er grundstoffet i de Country Cafe’ shows som Ole med stor succes fremfører, tilsat små anekdoter og ”sandfærdige” fortællinger.

Som et nyt tiltag, kan man vælge enten det populære Cafe’ show, eller et hyldestshow til nogle af Ole’s personlige favoritter, som desværre for længst er i Hillbilly heaven: ” A tribute to my long gone Heroes “ For yderligere oplysninger, samt rekvirering af anmeldelser og andet materiale.

Lyd demo af repertoire 2022: Klik Her

kontakt: Mr. Jones, John Knudsen, 21265241 – mikjk@mail.dk Ole Lindskov, 40961250 – Ole.Lindskov.Knudsen@Gmail.com

Nyt-Nyt-Nyt

Har du brug for en go ide' til din fest, kunne det være en komplet en af slagsen, med super mad, U.S.A. inspireret, evt med helstegt pattegris, og så lige en times ægte Country stemning, med Lindskov Country. Madmanegen gir dig mulighed for at holde din fest i super hyggelige omgivelser på Cirkusfabrikken nær Selde i Salling, eller at levere den menu du vælger i samråd med Bettina, ud af huset. Bettinas ideer er i særklasse, og kan kombineres med helstegt pattegris fra egnens absolut bedste leverandør: Chefpedellens Grillgris.
Man kan endda tilvælge overnatning i Cirkusfabrikkens festlige Cirkusvogne.